Preglede in posege izvajajo izkušeni specialisti dermatologi. Vse obravnave in preglede sledimo s sodobnim računalniško podprtim sistemom. Po pregledu vsem našim pacientom nudimo možnost dodatnega brezplačnega on-line posveta in vam z veseljem ostajamo na voljo za pomoč.

Kako vam lahko pomagamo:

  • pregled kože ob sumu na kožni rak (znamenja na koži, pigmentni madeži, odkrivanje melanoma, nevusi)
  • odstranjevanje neželjenih kožnih tvorb (pecljati fibromi, izrastki, nevusi, znamenja, madeži po koži, bradavice)
  • pregled kože zaradi navadnega vnetja (dermatitis, atopijski dermatitis, kontaktni alergijski dermatitis, alergija)
  • pregled kože zaradi vnetja ob okužbi (navadne bradavice, moluske, vnetje pod plenicami, glivične okužbe kože, glivične okužbe nohtov)

Preberite si tudi prispevke s področja dermatologije, kjer boste našli nasvete in koristne informacije o kožnih znamenjih, katera so nevarna, katera niso ter kdaj morate nujno k zdravniku. In še mnogo več….

CENIK in OPIS DERMATOLOŠKIH STORITEV


Specialistični pregled: dermatolog

Obsega pogovor z izkušenim specialistom za zdravljenje bolezni kože, pregled sprememb po koži, nohtih, laseh in sluznicah, pisni izvid z diagnozo, svetovanje glede zdravljenja in morebitnih terapevtskih ukrepov, izdaja receptov, spremljanje zdravljenja preko spleta (on-line posvet)

Cena: 90 – 160€, posvet ali kontrola 60€

Pregled znamenj (nevusov) /specialist dermatoonkolog

Osnovni pregled: obsega pogovor s specialistom izkušenim v odkrivanju in zdravljenju kožnih tumorjev, oceno tveganja za nastanek kožnega raka, natančen pregled vseh lezij po koži z dermatoskopom – dermatoskopski pregled in digitalno slikanje znamenj

Cena: 90-160€

Slikanje in analiza znamenj (nevusov) /specialist dermatoonkolog – obsežen pregled

Obsežen pregled: pri pacientih s povečanim tveganjem za nastanek kožnega raka: digitalna dermatoskopija v visoki ločljivosti (full HD body scan- makro in mikro fotografiranje), izvid specialista s povzetkom ugotovitev in predlogom morebitnih terapevtskih ukrepov, digitalne slike za samoopazovanje (po želji), posvet preko spleta

Cena: 160€

Odstranjevanje znamenj, izrastkov ali bradavic – manjši laserski ali kirurški poseg

Prva lezija (znamenje ali bradavica) 150€, vsaka dodatna  60-80€. Cena je odvisna od števila in velikosti lezij, za kar se dogovorimo ob ali pred pregledom (pošljite povrpraševanje) – obsega površinsko odstranitev v lokalni anesteziji z laserjem ali ultrazvočnim nožem.

Cena: 150 € (prva), 60-80€ (vse dodatne)

Izrez znamenja ali tumorja na koži

Cena je odvisna od števila in velikosti znamenja – obsega klasični kirurški izrez s sodobno podkožno tehniko šiva (minimal scar tehnika)

Cena: 200 – 350 €

Odstranjevanje virusnih bradavic na podplatih, rokah ali telesu

Prvi poseg. V primeru dodatnih posegov se za ceno dogovorimo posebej. Odstranjevanje z laserjem, izrezom ali krioterapijo – ponavadi je potrebnih več posegov.

Cena: 80 – 200 €

Biopsija (odvzem tkiva za preiskavo) in histopatološki pregled

Cena pregleda tkiva je odvisna od vrste bolezenskega stanja oziroma lezije

Cena: 80€

Brezplačna številka: 031 876 104

Naročite se na pregled ali nam postavite vprašanje!