Preglede in posege izvajajo izkušeni specialisti flebologi. Vse obravnave in preglede sledimo s sodobnim računalniško podprtim sistemom. Po pregledu vsem našim pacientom nudimo možnost dodatnega brezplačnega on-line posveta in vam z veseljem ostajamo na voljo za pomoč.

Pregled specialista za krčne žile (flebolog) + Ultrazvok (UZ) venskega sistema

Obsega pogovor in pregled specialista za vensko popuščanje, ugotavljanje dejavnikov tveganja za nastanek venske razjede, ultrazvočni pregled venskega sistema z najsodobnejšim ultrazvočnim aparatom (Sonosite USA), pisni izvid specialista o ugotovitvah in morebitnih potrebnih ukrepih.

Cena: 90 – 160 €

Sklerozacija krčnih žil (varic) s peno

Obsega sodobno tehniko sklerozacije varic s peno pod kontrolo ultrazvoka (UZ) , pisni izvid specialista in navodila po posegu. Opomba: za uspešno zdravljenje krčnih žil je potrebno različno število posegov, ki je odvisno od števila in obsega krčnih žil.

Cena: 150€ – 300

Površinska laserska terapija žilic – teleangiektazij

Uporabljamo medicinski laser 4. kategorije, ki je izdelan izključno za terapijo žilic.

Cena: 200€ – 400€

Kirurška odstranitev krčnih žil – flebektomija

Obsega pripravo pacienta za poseg v lokalni anesteziji, lokalno anestezijo, poseg v kirurški ambulanti, pooperativno obravnavo, kontrolni pregled teden dni po posegu, material za povijanje, pisni izvid specialista.

Cena: 400€ – 800€

Laserska operacija krčnih žil

Obsega pripravo pacienta za poseg, poseg v lokalni anesteziji v kirurški ambulanti, uporabo najsodobnejšega laserskega sistema s katetrom, pooperativno obravnavo, kontrolni pregled z ultrazvokom čez teden dni, material za povijanje, pisni izvid specialista.

Cena: 1600€

Obravnava pacienta z golenjo razjedo (ulkus) + Ultrazvočna preiskava+ terapija – prvi pregled

Obsega 2x pregled specialista (flebolog in angiolog), merjenje perfuzijskih tlakov, ultrazvočni pregled venskega sistema, ultrazvočni pregled arterijskega sistema, plan obravnave, pisni izvid in mnenje dveh specialistov – flebologa in angiologa.

Cena: 160€

Brezplačna številka: 031 876 104

Naročite se na pregled ali nam postavite vprašanje!