Pregled pri zdravniku nas ne navdaja z ravno prijetnim občutkom. Precej nenavadno se sliši, ampak tudi zdravniki zbolimo. Še bolj nenavadno je, da smo zdravniki na splošno večkrat bolni kot ostali prebivalci oziroma poklici. Zato smo pogosto v koži pacienta in tudi sam sem že izkusil nemoč, ko si bolan. Iz lastnih izkušenj se nekateri veliko naučimo in to znamo prenesti tudi v delo, ki ga opravljamo. Star rek pravi, da je dober zdravnik lahko samo dober človek. V našem medicinskem centru se obojega zelo dobro zavedamo. Ves čas skrbimo za strokovnost, ob tem pa nikoli ne pozabimo na skrajno dobrobit bolnika ali osebe, ki prihaja na pregled. Zato se naši pacienti, ki prihajajo na najrazličnejše posege, radi vračajo in nas z veseljem priporočajo drugim. Medicina je zadnje čase zelo zapletena. Obstaja vrsta specialistov, za katere včasih niti ne vemo točno kaj počnejo. Obratno velja, da z določenimi težavami ne vemo na katerega zdravnika naj se obrnemo, zato bom v nekaj točkah opisal kaj znamo in počnemo dermatologi:

  1. pregled kože zaradi navadnega vnetja (dermatitis, atopijski dermatitis, kontaktni alergijski dermatitis, alergija)
  2. pregled kože zaradi vnetja ob okužbi (navadne bradavice, moluske, vnetje pod plenicami, glivične okužbe kože, glivične okužbe nohtov)
  3. pregled kože ob sumu na kožni rak (znamenja na koži, pigmentni madeži, odkrivanje melanoma, nevusi)
  4. odstranjevanje neželjenih kožnih tvorb (pecljati fibromi, izrastki, nevusi, znamenja, madeži po koži)
  5. pregled in zdravljenje venskih obolenj (krčne žile, teleangiektazije, žile na nogah, žilice na obrazu)
  6. obravnava bolnikov z alergijami (testiranje na alergije, zdravljenje alergije)
  7. estetski posegi (pomlajevanje kože, pilingi, botoks, polnila, odstranjevanje dlačic)

Za prvi pregled velja posebno ugodna cena, ob pregledu pa se dogovorimo za dodatne posege ali terapijo v kolikor je le-ta potrebna. V procesu obravnave uporabljamo najsodobnejšo opremo ter sodelujemo tudi s priznanimi strokovnjaki drugih specialnosti. Obiščite nas, naša prijazna ekipa je tukaj zato, da vam pomaga rešiti vaše težave!